Dick de Gunst toegetreden als partner DP6 architectuurstudio

Een jaar na benoeming tot architect-directeur van DP6, is Dick de Gunst ook als partner toegetreden. Hij is hiermee de vierde aandeelhouder, naast Richelle de Jong en oprichters Chris de Weijer en Robert Alewijnse.
Samen met mede-directieleden Richelle de Jong en Dardo Mantel geeft Dick leiding aan het bureau. Terugblikkend op dit eerste jaar zegt Dick: “De ambitie van DP6 om hoogwaardige architectuur voor de gebruiker te maken, om fijne plekken te creëren waar mensen geïnspireerd raken, past me heel goed. Ik vind het mooi om daar een bijdrage aan te kunnen leveren. En ik hoop met mijn opgebouwde expertise zoals de renovatie en verduurzaming van galerijflatgebouwen en museumarchitectuur het werkveld van DP6 verder te verbreden.” Richelle de Jong: “De sterke kant van Dick is dat hij in elk project zoekt naar meerwaarde en komt met uitgekiende, originele oplossingen waarmee hij de verwachtingen van opdrachtgevers en gebruikers overtreft. Dit heeft hij in het afgelopen jaar al een aantal keren laten zien, zoals in ons winnende project in Eindhoven.”

Ben je benieuwd naar Dicks ideeën en inspiratie? Dan nodigen we je van harte uit om een afspraak met hem te maken. Dat kan via Fay Verplancke: 015 – 212 01 10 of info@dp6.nl.